Reiki massage en holistische ontspanning - met Zacht en Ziel

Hallo lezende ogen,

Welkom op de site van mijn holistische massage reiki praktijk genaamd met Zacht en Ziel. Misschien ben je hier door toeval terecht gekomen, of misschien ben ik op je pad gekomen en heb ik je interesse gewekt. Om te beginnen, dankjewel voor je tijd en je aandacht. Ik zal je nu iets vertellen over mijn achtergrond.

Mijn naam is Nicole Bordin - de Wit en ik ben 27 jaar oud (april 1995). Sterrenbeeld ram en Human Design type projector 1/3, een introvert met extraverte trekjes. Lief, maar met grenzen. Sinds 2021 woon ik in Zutphen. Daar woon ik samen met Elvio en onze dochter Juno (maart 2020). Ik ben in Epe opgegroeid, maar heb op diverse plekken in Nederland gewoond. Door "toeval" zijn wij in Zutphen terecht gekomen, al geloof ik hier niet zo in. Dat had gewoon zo moeten zijn.

Met Zacht en Ziel is mijn Reiki massage praktijk met holistische kijk waarbij ik de focus leg op energetische reiki behandelingen en reiki massages. Zoals de naam al doet vermoeden, met Zacht en Ziel, ben ik iemand die zeker onder de noemer zachtaardig val. Ik ga ergens met Zacht en Ziel voor in plaats van met hart (hard) en ziel. Mijn Zacht is mijn kracht! Als behandelaar en (ervarings)deskundige in mijn massage en reiki praktijk kan ik jou dan ook heel goed helpen om weer goed tot jezelf te komen en echt te leren ontspannen. Door middel van mijn reiki energie in combinatie met rustige aard kan ik deze energie dan ook goed overbrengen op een ander.

Ontspannings massage Zupthen

Eerst kennismaken met Reiki? Plan een proefbehandeling in!

Meer over Nicole van Reiki Praktijk met Zacht en Ziel

Mijn zachte, hooggevoelige kant is in mijn leven zowel een zegen als een vloek geweest. Ik heb mij lange tijd anders gevoeld en vond het lastig om mij in deze harde wereld staande te houden. Regelmatig vroeg ik mij af, waarom voel ik mij zo en ben ik echt de enige? Energie voel ik feilloos aan en ik voel andermans emoties alsof ze van mezelf zijn. In interacties met andere kan ik ook letterlijk de energie van de ander overnemen. Ook ben ik heldervoelend, helderwetend en helderruikend.

Inmiddels heb ik na heel wat jaren zelfstudie ontdekt dat mijn Zachte, hoogsensitieve zijn een prachtige kwaliteit is. Een lange tijd heb ik mezelf willen aanpassen om goed in te kunnen blenden in een maatschappelijk standaard en pushte ik mezelf om een versie te creëren van iemand die ik niet ben. Terwijl het juist prachtige eigenschappen zijn! Dit heb ik leren omarmen.

Is dit stuk (in zekere zin) herkenbaar voor jou? Of zoek jij iemand die jouw feilloos aan kan voelen en kan helpen om echt even volledig te ontspannen en dichter bij jezelf te komen?

Dan weet ik zeker dat we een goede match zijn!

Wat is reiki en hoe kun je het inzetten?

Wil je meer weten over een reikibehandeling of wat reiki is?

Spiritueel

Zielsniveau, universeel, levenstaak

Energetisch

Aura's, chakra's, energie

Fysiek

Organen, het lichaam

Emotioneel

Gevoelens, ervaringen, trauma's

Mentaal

Gedachten, patronen, overtuigingen

Picture of testimonial author
Een reiki behandeling bij Nicole is echt een cadeau voor jezelf! Haar rust en energie hielpen mij echt om helemaal te ontspannen. Absoluut een aanrader om bij haar op de behandeltafel te gaan liggen. Ik kom zeker weer terug!
Rating: 5 stars
E.